Download Official ROM Samsung Galaxy S7 Indonesia

Tempat download STOCK ROM Samsung Galaxy S7 (SM-G930FD) yang beredar di Indonesia adalah di sini.

Menurut saya pribadi, stock ROM galaxy s7 yang ramah baterai dan gak bikin banyak masalah adalah PDA G930FXXU1BPH6 keluaran 25.08.2016. Sementara update terbaru, 23.11.2016, malah bikin hp jadi gampang panas dan baterai boros banget.

Advertisements

Game Emulator Untuk Android

Kalau kamu penikmat game console seperti PSP, NDS, ataupun game classic kayak yang ada di mesin ding dong, maka kamu perlu mencoba emulator Happy Chick. Menurut saya pribadi, emulator ini merupakan the best emulator game console. Setelah install, gamu bisa download game-game emulator popular dari berbagai platform.
HappyChick emulator

Kontrol tombolnya cukup enak dan akurasi. Pilihan konfigurasinya juga komplit. Mulai dari setting layout tombol, opsi tombol khusus untuk kombo (buat ngeluarin jurus khusus), dan seterusnya. Pokoknya nggak rugi instal happy chick. Pengalaman bermain kamu bakal lebih sempurna, kalau kamu pakai stick khusus untuk android.

Tips: Tilting & Swiping Game using AMIDuOS

If you have problem with Input Mapper in AMIDuOS when playing Tilting or swiping game like Temple Run, you can try enabling Gesture Support as alternatif keyboard keys to play the game. By default AMIDuOS supports specific keys for various gesture operations in applications. They are :

Up arrow – Swipe Up
Down arrow – Swipe Down
Left arrow – Swipe Left
Right arrow – Swipe Right
a – Tilt Left
d – Tilt Right
w – Tilt Up
s – Tilt Down
i – Zoom in
o – Zoom out
Delete – Tap anywhere

How to activate Gesture Support

1. Open the game in AMIDuOS
2. After game loading Prest ctrl+alt+t in your keyboard
3. There will be notification Gesture Support Enabled

And now you can swipe and tilting in your game.

Don’t forget to disable again, press ctrl+alt+t, after you finish the game to allow the keys for typing.

Another Test WordPress for Android

This is my second post using WordPress for Android. I just want to test all its HTML tags. There are 7 tags that available : bold, italic, underline, strikethrough, link, quote, and ‘more reading’. On most right side, you can see a camera icon for uploading image. Ok let’s try it.

First bold tags, italic style, underline, strikethrough, a link to google,

a quote tags

and the last a

Continue reading